Evenementen
Beleef Concordia

Concordia Pronkt

Harmonie Concordia vierde in 2006 haar 100e verjaardag. Als afsluiter van dat feestjaar organiseerden we een ‘Concordia Pronkt’ concert. Het was voor iedereen een groot en onvergetelijk succes, met Raymond van het Groenewoud. Daarom herhaalden we intussen al vier keer deze succesformule (in 2010, 2012, 2014 en 2016) en bezorgden iedereen steeds een bruisende, muzikale avond. Met ‘Concordia Pronkt’ streven we naar een balans tussen popmuziek en meer klassieke harmoniewerken. De lichte nummers worden vertolkt met een professionele rockband en indrukwekkende zangtalenten. Het hele gebeuren wordt afgewerkt met een professionele geluids- en lichtshow. Tijdens de voorbije vijf edities vergezelden top-artisten als Sandrine, Marnie Zschoeckner, de zussen Vinken, Aline, Moz-Art Jacobs, Tom Olaerts en Julie Tilborghs ons harmonieorkest.

Nu we de vijfde editie van dit succesvol evenement achter ons hebben liggen, kijken we al meteen uit naar nummer zes. We maken dan ook graag een nieuwe afspraak met u in 2018! 

En als u de sfeer van editie vijf nog eens wil beleven, bekijk dan zeker de aftermovie!

Concordia In Kadans

Eind november wordt de concertzaal GC Kadans in Wuustwezel voor een weekend de thuis voor de muzikanten van Concordia. De drie orkesten strijken er neer voor hun jaarlijke dubbelconcert. Het miniemen-, jeugd- en harmonieorkest geven zaterdagavond en zondagmiddag tweemaal het beste van zichzelf in een concert voor een zeer trouw en toegewijd publiek. 

Tijdens Concordia in Kadans brengen de orkesten een gevarieerd muzikaal programma gaande van lichte muziek tot stevige concourswerken.