Concordia In Kadans - Enkel op zondag 30 oktober
Concordia In Kadans - Enkel op zondag 30 oktober
09Oct

Beste sympathisanten,

Wegens omstandigheden kan Concordia in Kadans niet doorgaan op zaterdag. We betreuren dit zelf ten zeerste, maar willen er alsnog het beste van maken.

Dit jaar dus enkel ‘Concordia in Kadans’ op zondag 30 oktober. Momenteel is de ticketshop nog even gesloten. We willen degenen die reeds in ticket voor zaterdag gekocht hadden de kans geven om hun reservatie om te boeken naar zondag. 

Zodra dit in orde is, zal de ticketshop weer geopend zijn. Dit zal vanaf dinsdag zijn. We willen jullie aanmoedigen om vanaf dat moment dus snel je tickets aan te kopen aangezien we dus maar capaciteit hebben voor 1 concert.

We hopen op jullie begrip en beloven dat we tijdens het concert onszelf 110% zullen smijten. Zo maken we er samen toch nog een mooi concert van. 

----------
 

We nodigen jullie graag uit op ons jaarconcert in de Kadans op 30 oktober. We kijken er al naar uit om nog eens voor een volle zaal te spelen, het beste van onszelf te geven en jullie een avond vol klank te bezorgen.

Kom genieten van opzwepende, aangrijpende of opfleurende muziek gebracht door onze miniemen, de jeugd en het groot orkest.

Kaarten: vvk 12€ en aan de kassa 13€ www.concordiagooreind.be of tickets.concordiagooreind.be