Evenementen
Beleef Concordia

Concordia Pronkt

TICKETS VOOR DEZE VOORSTELLING KAN U AANKOPEN VIA DEZE LINK.

Harmonie Concordia vierde in 2006 haar 100e verjaardag. Als afsluiter van dat feestjaar organiseerden we een ‘Concordia Pronkt’ concert. Het was voor iedereen een groot en onvergetelijk succes, met Raymond van het Groenewoud. Daarom herhaalden we intussen al vijf keer deze succesformule (in 2010, 2012, 2014, 2016 en 2018) en bezorgden iedereen steeds een bruisende, muzikale avond. Met ‘Concordia Pronkt’ streven we naar een balans tussen popmuziek en meer klassieke harmoniewerken. De lichte nummers worden vertolkt met een professionele rockband en indrukwekkende zangtalenten, en het hele gebeuren wordt afgewerkt met een professionele geluids- en lichtshow.

In 2020 keken we vol enthousiasme uit naar de zevende editie van deze succesformule, maar helaas kon deze toen niet doorgaan wegens de pandemie. Maar in 2023 kunnen we vol trots melden dat Concordia Pronkt weer kan doorgaan, weliswaar in een vernieuwd jasje. 

Deze editie zal plaatsvinden in De Heuvelhal te Essen. En we doen dat niet één, maar twee keer!

  • Op 11 maart om 20u
  • Op 12 maart om 14u

De foto's van vorige edities zijn te bekijken via de website van Wezel Op De Foto.

Concordia In Kadans

Eind november wordt de concertzaal GC Kadans in Wuustwezel voor een weekend de thuis voor de muzikanten van Concordia. De drie orkesten strijken er neer voor hun jaarlijke dubbelconcert. Het miniemen-, jeugd- en harmonieorkest geven zaterdagavond en zondagmiddag tweemaal het beste van zichzelf in een concert voor een zeer trouw en toegewijd publiek. 

Tijdens Concordia in Kadans brengen de orkesten een gevarieerd muzikaal programma gaande van lichte muziek tot stevige concourswerken.