Evenementen
Beleef Concordia

Kidsconcert: Mowgli van de Wolvenhorde

Harmonie Concordia Gooreind nodigt jullie van harte uit op haar kidsconcert in ‘t schoolhuis van Gooreind!

Op 25 juni brengt het harmonieorkest een muzikale vertaling van het bekende verhaal van ‘Mowgli van de Wolvenhorde’, samen met verteller Peter Van den Heuvel. 

Het verhaal van Mowgli vertelt hoe een mensenkind, opgevoed door wolven, in een wereld vol avontuur opgroeit tot een jonge man. Maak kennis met de verschillende dieren van de jungle in een beregoed verhaal over ondeugende jongens, sluwe tijgers en wijze panters. 

‘Mowgli van de Wolvenhorde’ is een vertelling waarin tekst, beeld en muziek elkaar versterken. We tonen hoe muziek meer kan vertellen wanneer woorden tekort schieten en hoe één woord in duizenden klanken kan vertaald worden.

KOOP UW TICKETS HIER!

Locatie: ‘t schoolhuis Gooreind
Inkom: €3
Aanvang: 13u, duur 1u

Verteller: Peter Van den Heuvel
Muziek: Marc Goris
Illustraties: Amber Van Dongen

Met dank aan De Brassery, Gemeente Wuustwezel, GAMWD Wuustwezel en Vlaanderen Feest

Concordia In Kadans

Eind november wordt de concertzaal GC Kadans in Wuustwezel voor een weekend de thuis voor de muzikanten van Concordia. De drie orkesten strijken er neer voor hun jaarlijke dubbelconcert. Het miniemen-, jeugd- en harmonieorkest geven zaterdagavond en zondagmiddag tweemaal het beste van zichzelf in een concert voor een zeer trouw en toegewijd publiek. 

Tijdens Concordia in Kadans brengen de orkesten een gevarieerd muzikaal programma gaande van lichte muziek tot stevige concourswerken.