Orkesttornooi Provincie Antwerpen
Orkesttornooi Provincie Antwerpen
Orkesttornooi Provincie Antwerpen 2017
01Nov

Een lange voorbereiding met veel repetities en hard werk door de muzikanten en de dirigent ging eraan vooraf, maar de beloning is eens zo mooi: het harmonieorkest van Concordia speelt opnieuw in de ere afdeling met grote onderscheiding! 

Op zondag 29 oktober nam het harmonieorkest deel aan het orkesttornooi dat werd georganiseerd door de Provincie Antwerpen. Met de twee geselecteerde werken 'Noah's Ark' (Bert Appermont) en 'Armenian Dances part 1' (Alfred Reed) deden we een worp naar de ere afdeling. Net zoals tijdens de vorige edities van het tornooi behaalde het orkest ook nu deze ere afdeling en dit met grote onderscheiding. De jury was onder de indruk van het mooie, jonge en dynamische orkest. 

Met deze knappe prestatie op zak kan het orkest zich voorbereiden op de komende uitdagingen. Op het programma staan binnenkort het jaarconcert en een kerstconcert, waarna de volgende editie van Concordia Pronkt volgt.

Foto's van het concert (fotograaf Pieter Wouters) zijn te vinden via de facebookpagina van de Provincie Antwerpen, of via deze link

Bedankt aan iedereen voor de inzet de afgelopen periode!