Vacature dirigent Miniemen- en jeugdorkest
Vacature dirigent Miniemen- en jeugdorkest
05Jan

Beste kandidaat,

Harmonie Concordia is op zoek naar een enthousiaste dirigent die onze 2 jongste orkesten, het jeugd- en miniemenorkest, kan leiden naar nieuwe hoogtes. We zoeken iemand met liefde voor muziek, veel enthousiasme en de ervaring om met jonge muzikanten aan de slag te gaan. Als dirigent bij Concordia krijg je de kans om je muzikale visie te delen met onze jonge muzikanten en hen te motiveren om te groeien in hun samenspel.

Je zal verantwoordelijk zijn voor het leiden van de repetities en het begeleiden van de orkesten tijdens optredens. De repetities vinden iedere week plaats op vrijdag van 17u30 tot 18u15 voor het miniemenorkest en van 18u30 tot 20u00 voor het jeugdorkest. 

Harmonie Concordia heeft ook een aparte jeugdwerking: een team van jongvolwassenen dat de leden van onze jongerenorkesten meeneemt op activiteiten, weekends en zomerkampen. Zij helpen ook met de organisatie van concerten en andere activiteiten. Aanwezigheid op de play-in, ons zomerkamp en muzikaal startschot van het nieuwe werkjaar, is wenselijk.

Als je denkt dat je dat je de geknipte dirigent bent voor deze orkesten, nodigen we je graag uit om te solliciteren! We kijken ernaar uit om je te leren kennen en te zien hoe jij het best uit onze jonge talenten wil halen. Alle informatie over de orkesten, de bijhorende jeugdwerking en onze verwachtingen zijn terug te vinden in het bijgevoegde document.

Kandidaatstellingen stuur je door naar rob.stuer@hotmail.com

Hopelijk tot snel!
Harmonie Concordia

PDF icon Vacature Concordia-4.pdf