Verslag Concordia in Kadans 2019
Verslag Concordia in Kadans 2019
26Nov

Tijdens het weekend van 23 en 24 november gaven we weer het beste van onszelf. Maanden aan voorbereiding werden absoluut beloond door de trouwe aanwezigheid van ons geliefde publiek.

Elk orkest (miniemen, jeugd, groot) bracht nieuwe muziek, klankkleuren en hoogtepunten, een fantastische ervaring welke je niet snel zal vergeten.

Ons jaarconcert is voor ons telkens een mooie afsluiter van weeral een bewogen jaar vol concerten, kampen, optochten en nog veel meer.

Tijd om te teren (feesten) nu! Zo kunnen we vanaf 6 december de repetities terug hervatten met nieuwe goesting en een nieuw repertoire!

Er staat weer een heleboel leuks op het programma. Zo spelen we op 22 december in de Kerk van Gooreind, en musiceren we op 2 februari met alle jeugdorkesten van Wuustwezel en omstreken samen, ook  is het weer tijd voor een Pronkt editie op 14 maart 2020. Wij hopen jullie daar ook tegen te komen!

Om al deze activiteiten te kunnen waarmaken, zijn er veel helpende handen nodig maar ook centjes. Daarom kan u onze harmonie ook steunen door Concordia Kerstkaarten te kopen; 10 stuks aan 8€ (incl. enveloppen). Check zeker onze facebookpagina voor meer informatie.

Wij danken ons trouwe publiek, het bestuur, onze helpers, onze dirigenten en muzikanten om er weer een geslaagde editie van te maken.

Tot binnenkort op één van de volgende activiteiten!